Pohmeliy Scripts - best software for automation of work in the Internet

× If you are receiving errors, encountering features that do not work correctly or are running into other problems, post your questions here.

FB updated website, so FB post to groups can't post, stop at load the discussion

  • lsl
  • Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
More
13 Nov 2017 19:11 - 13 Nov 2017 19:15 #3810 by lsl
FB updated website, so FB post to groups can't post, stop at load the discussion dialogue area.
Please see the ZIP file attachment.

FB post to groups, the bot can't load the discussion dialogue area about 30-70%, so it can't post.
The log file show "Message textarea wasn't found"
Please see the attachment.

But I click Chrome to refresh 2 - 6 times manual, it is loading successful

How can I fix this problem?

Thank you.
Please delete the following file .zip file extension before extract it.
FB_post_to_groups_27418293.z01.zip
FB_post_to_groups_27418293.z02.zip
FB_post_to_groups_27418293.z03.zip

This message has attachments files.
Please log in or register to see it.

Last edit: 13 Nov 2017 19:15 by lsl.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Nov 2017 20:13 #3811 by Andry
Try set config parameter
flags_find_timeout = 30 or more

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • lsl
  • Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
More
14 Nov 2017 02:52 - 14 Nov 2017 10:08 #3812 by lsl
I had tried flags_find_timeout = 60 already, but it's same.

I install Avant Browser in the same machine and select chrome engine. I test it with same fb user, proxy all the same, just the browser is different, but no any problem.

How can I fix this problem?
Last edit: 14 Nov 2017 10:08 by lsl.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2017 17:49 #3813 by Andry

lsl wrote: I had tried flags_find_timeout = 60 already, but it's same.


Log?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • lsl
  • Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
More
14 Nov 2017 19:06 #3814 by lsl
Please see the attachment, thank you.

This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • lsl
  • Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
More
15 Nov 2017 20:45 #3815 by lsl
The logs is attached yesterday.

I install Avant Browser in the same machine and select chrome engine. I test it with same fb user, proxy all the same, just the browser is different, but no any problem.

How to fix this problem?

Please Log in or Create an account to join the conversation.