Pohmeliy Scripts - best software for automation of work in the Internet


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/pohmeliy.com/html/libraries/kunena/external/nbbc/nbbc.php on line 343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/pohmeliy.com/html/libraries/kunena/external/nbbc/nbbc.php on line 357

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/pohmeliy.com/html/libraries/kunena/external/nbbc/nbbc.php on line 362
× If you are receiving errors, encountering features that do not work correctly or are running into other problems, post your questions here.

Addmefast twitter bot not working.

  • Marcin
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
09 Apr 2015 09:01 #1974 by Marcin
Addmefast twitter bot not working. was created by Marcin
1. Pohmeily Script - Addmefastbot v.2.12
2. my computer is on windows 8
3. It doeasnt work, i mean when i go 'run project' the browsers starts and then it closes. Every time is different debug. Saved debug data attached.

This message has attachments files.
Please log in or register to see it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Marcin
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
09 Apr 2015 12:57 #1975 by Marcin
Replied by Marcin on topic Addmefast twitter bot not working.
Tryed it also on my other computer with windows 7. Same problem. :( Something with my configuration or what? Waiting for answer thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Apr 2015 04:38 #1978 by Andry
Replied by Andry on topic Addmefast twitter bot not working.
error fixed.
wait update of bots

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Marcin
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
10 Apr 2015 13:16 #1980 by Marcin
Replied by Marcin on topic Addmefast twitter bot not working.
When the bots will update? It still same errors, doeasnt work :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Marcin
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
10 Apr 2015 13:29 - 10 Apr 2015 13:30 #1982 by Marcin
Replied by Marcin on topic Addmefast twitter bot not working.
Ok it started working when in configuration i set everything from '0' to '1'. lol.
Just when i did it it does everything very slow. How to fix that?
Last edit: 10 Apr 2015 13:30 by Marcin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.